Correm per la Terra

correm_per_la_terra_1Correm per la Terra és una associació esportiva sense ànim de lucre del Penedès que té per objectiu la promoció i el foment de l’esport de muntanya com a mitjà per conèixer la natura i cultura de la nostra terra.  Ho fem a través de la participació en curses de muntanya del Penedès i d’arreu dels Països Catalans i en l’organització de curses a la com la Camikursa de Sant Cugat Sesgarrigues, la Campi qui Pugui per les Festes d’Hivern de Vilafranca i el Kursallot a Castellví de la Marca.

Aquest any 2014 organitzem i coordinem la II Lliga de Curses de Muntanya del Penedès, la Gran Penedès 2014, amb el suport de diferents entitats culturals del territori que organitzen curses de muntanya o d’orientació al seu municipi sense ànim de lucre. La novetat d’aquesta edició és que totes les curses han de tenir una part de la recaptació destinada a finalitats solidàries, que serà canalitzada per l’associació Jo, esportista solidari.

L’objectiu de la Lliga és fomentar la participació a les curses de muntanya del Penedès organitzades per diferents entitats culturals del territori i adscrites a la Lliga, creant sinèrgies que siguin útils per a la difusió de les proves i per a l’obtenció de recursos col·lectius. Les curses de muntanya viuen un moment dolç. Molta gent gaudeix  entrenant i competint, i a molts pobles del Penedès i de Catalunya se celebren curses populars de muntanya. Treballar en xarxa i de forma comuna permet optimitzar el recursos i aprendre de les experiències dels altres. Aquesta iniciativa busca que les curses participants no siguin flor d’un estiu i tinguin continuïtat en un futur.

Enguany hem obert l’associació a nou socis per tal de donar tota una sèrie de serveis i descomptes als corredors de muntanya del Penedès que ho desitgin; descomptes a botigues de calçat de muntanya, servei de fisioteràpia, entrenador esportiu, entrenaments en grup, gratuïtat de les curses organitzades per l’associació…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s