Jo, esportista solidari

jo_solidari

Jo, esportista solidari és una associació que promou activitats esportives amb la finalitat de recaptar fons per causes solidàries. Treballem tant en l’organització d’aquestes activitats com en donar suport logístic a aquelles entitats que organitzin qualsevol acte esportiu, l’únic requisit indispensable és que els fons recaptats siguin per una causa solidària amb la qual nosaltres canalitzem els fons.

No som una ONG que tenim els nostres propis projectes solidaris, nosaltres servim d’intermediari i canalitzem els recursos cap a aquelles ONG o entitats.

Fins al moment hem treballat en l’organització de la Pedalada Solidària per MSF, aquest any 2014 serà la setena edició amb la qual haurem recaptat durant aquests anys més de 5.000 euros per aquesta entitat. Des de l’any 2011, donem suport a l’organització de la Cursa d’orientació de Sant Pere Molanta “Vallmoranta”, els fons recaptats es van destinar a la Marató de TV3 amb un total de 4.373 euros recaptats només l’any passat. El 2013 també vam donar suport al Grup Muntanyenc Lira Vendrellenca en l’organització de Duatló de Muntanya Baix Penedès. Aquesta serà la segona vegada que col·laborem amb el Centreex, en l’anterior edició vam fer un projecte conjunt amb la fundació Mountaneers of Himalayas Foundation representada per l’alpinista Edurne Pasaban.

Esperem que aquest projecte engrescador segueixi tirant endavant i que amb l’ajuda de tothom pugui donar uns fruits tant necessaris per aquella gent que tant ho necessita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s